Селекционерът на националния отбор по футбол Михаил Мадански призна пред bTV, че тимът вече е стигнал дъното и трябва да бъде тотално разрушен, за да бъдат поставени основите на нов отбор, който тепърва да започва да се гради.

Заместникът на Лотар Матеус не скри, че е оптимист относно предстоящия двубой с Уелс във вторник, който е последната среща на нашите от квалификациите за Евро 2012.

"Ще направя някои промени в тактическата постройка, ще видим и нови имена в състава и смятам, че сме готови за двубоя. Ще направим всичко възможно, за да победим, макар че се изправяме срещу един много силен противник, какъвто е Уелс", обяви Мадански в интервю за bTV от Правец.

"Аз няма да се опитвам да влияя по никакъв начина на феновете, които искат да бойкотират мача и да не идват да ни гледат. Няма да ги моля за каквото и да е - в крайна сметка класирането ни е факт, но въпреки всичко ние ще опитаме да дадем всичко от себе си, макар че дали ще бъдем 4-ти или 5-ти - това с нищо не променя нещата в националния отбор. Нещата отдавна стигнаха дъното. Аз смятам, че националният отбор трябва да се развали тотално, за да може да се гради наново - стъпка по стъпка", призна Мадански.

Наставникът на "лъвовете" бе категоричен, че слуховете за влизането на капитана Стилиян Петров в треньорския щаб не отговарят на истината. "Това няма как да се случи, тъй като Стилиян няма никакъв лиценз. Не е допустимо играещ футболист да бъде и помощник-треньор", коментира Мадански.