Утре Черноморец (Поморие) приема Калиакра в полуфинална среща от турнира за Купата на България. Билетите са с цена 5 лева.

"В последните ни мачове се събира доста публика, защото играем добре. На полуфинала за купата на България очакваме стадионът да е пълен до краен предел. Разчитаме много на публиката, за да оправдае важността на фактора домакинство”, заяви председателят на съвета на директорите на Черноморец (Поморие) Калоян Панайотов. 

"Младият ни състав надмина всички очаквания с достигането до толкова напреднала фаза от турнира. Имаме чудесен потенциал, защо да не отидем и на финал? Момчетата горят от амбиция да се доказват”, добави клубният шеф.

Треньорският щаб на тимът от Поморие има да решава сериозен кадрови проблем в центъра на защитата. Костадин Велков е наказан и като партньор на Пламен Димов трябва да бъде преквалифициран играч от друго звено. Георги Калоянов и Тодорин Димитров още не са възстановени от травмите си и със сигурност пропускат мача. В Поморие нямат колебания кой да влезе и кой да отпадне от групата, тъй като разполагат точно с 18 здрави футболисти.