Членът на Управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов се присъедини към мнението на треньорския щаб и отличи само резултата като повод за радост. „Армейците” завършиха 1:1 с Омония като гост в първия мач от втория предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА, като след почивката бяха тотално надиграни от съперника, за което помогна и изгонването на Валентин Илиев.

"Доволен съм най-вече от резултата, от играта - мисля че изпитахме доста затруднения, но най-важен е резултатът", призна шефът на ЦСКА пред радио "Дарик". "Можехме да решим мача още в първата част, но ни остават още 90 минути у нас. Ще опитаме да играем много по-добре пред нашата публика и да направим така, че да продължим напред", добави екзекуторът на Франция

"Незнайно защо, след като отбелязахме гол се върнахме в нашата половина, а можехме да решим мача. Футболистите ни не показаха своите възможности, но се надявам да направят това на реванша", сподели още членът на УС на "червените". Ответната среща е след 2 седмица на стадион "Българска армия" в София.

АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ