Румънският наставник на ЦСКА Йоан Андоне заяви, че е наясно какво означава дербито с Левски за феновете и се надява неговият отбор да направи добър мач и да спечели.

Андоне каза, че футболистите му не са уплашени от евентуални нови хулигански прояви на привържениците на тима. Румънецът е получил уверението на фенклуба, че публиката ще подкрепя отбора. Андоне обяви още, че евентуална победа в дербито ще даде увереност и спокойствие на него и играчите му. Наставникът на "армейците” отрече да е получавал оферти от други клубове.

Бранителят Игор Митрески със сигурност пропуска мача с Левски, като в първия отбор е върнат Александър Бранеков.

"Знам какво означава едно дерби. Играл съм много такива в Румъния с Динамо срещу Стяуа. В Динамо ако победиш Стяуа, една година си спокоен, дори и да завършиш втори в класирането. Феновете са зад тебе. Така и тук за феновете на ЦСКА най-важно е да победиш Левски", коментира Йоан Андоне

"Нито един треньор не е спокоен, когато губи. Аз имам договор с ЦСКА, може и да имам оферти от Румъния, но аз съм треньор на ЦСКА. Какво ще се случи в бъдеще - никой не знае", допълни още Андоне.