Безпрецедентен медиен дует в лицето на нашата многоуважавана колежка Мариела Тошкова и баскетболното гуру на Канал 1 Камен Алипиев – Кедъра ще води дамския Тони 7 в предстоящия мач на тима срещу Левски Спартак. Двубоят е във вторник от 16,00 часа в столичната зала "Христо Ботев".

Както е известно старши треньорът на сливенския тим Ивайло Христов няма право да води състава, тъй като има наложена финансова санкция от БФ Баскетбол. Тя все още не е погасена и ексцентричният шеф на Тони 7 прибегна към нестандартен подход в определяне наставниците на тима за оставащите срещи от първенството. Единственото изискване на Христов към треньорите е да бъдат в официално облекло.

Интересното в случая е, че Мариела и Кедъра ще направят опит да  демонстрират тактическо надмощие срещу своите добри приятели Тина Димитрова и Стефан Михайлов – Стьопата. Опашкарското дерби е част от програмата на предпоследния кръг на редовния сезон на дамския шампионат. В момента Тони 7 е на предпоследното място, докато "сините" са последни, като и двата тима имат по 1 победа и 17 загуби.

РАЧО КОЛЕВ