Отборът на Леденика спечели тазгодишното издание на Мача на зведите по баскетбол, побеждавайки Тойота с 98:95. Треньорите на Леденика Дарин Великов и Иван Чолаков започнаха срещата с Великов, Хол, Маринов, Престън и Сандърс. Сивмоличните гости от Тойота с треньори Константин Папазов и Александър Тодоров пък заложиха на Дийн, Лилов, Димитров, Мортън и Питърсън.    

Двата отбора успяха да създадат истинско шоу на терена. Първата част бе равностойна с леко предимство на тима на Тойота. На полувремето резултатът между двата отборе бе равен 53:53. След почивата двата тима показаха равностойна игра и така преди последната четвърт Леденика имаше минимален аванс от 3 точки . През последната четвърт символичните домакини от Леденика спечелиха двубоя.    П

Победител в конкурса за стрелба от зоната за 3-те точки, в който участваха девет баскетболисти стана Златин Георгиев. Надпреварата в забивките спечели Владимир Николов от Дунав (Русе) за втора поредна година. За най-полезен играч на мача бе определен Роб Престън.