„За нас, треньорите, в крайна сметка най-важно е до финала да стигнат най-добрите”, това сподели певицата Поли Генова, която е част от журито на музикалното риалити „Гласът на България”.

В студиото на „Тази сутрин” тя разказа колко трудно е било за нея да вземе решението по време на вокалния двубой снощи коя от двете участнички от нейния отбор да продължи – Мария Димова – Mia Di, или Сара Сюзет.

Във вчерашния двубой двете участнички трябваше да изпълнят песента Love on Top на Бионсе в дует, а Поли да избере коя от тях да продължи в надпреварата.

„Енергията, която си давахме, беше много силна”, сподели  Mia Di. По думите ѝ Сара е мил и добър човек, а изпълнението им е било по-скоро дует, отколкото битка между двете.

В крайна сметка Поли Генова избра Mia Di  да напусне, но тя беше „спасена” от Иван Лечев. Участничката сподели, че в крайна сметка най-важното за нея е, че участието и в предаването продължава и е благодарна за възможността.

 „Напрежението към финала расте и ще расте тепърва”, коментира още Поли и обясни, че в края на надпреварата за участниците е важна и тяхната психическа издръжливост.

Вижте повече във видеото: