Скандално известната Мишел Бонев предизвика пореден скандал в Италия. Тя си навлече гнева на бившия премиер Силвио Берлускони и съдебно обвинение за неверни твърдения около личния му живот. В същото време обаче тя си спечели и вниманието на италианските медии.

Мишел Бонев стартира блог, не била протеже на Берлускони>>>

Три години след като предизвика скандал, въвлякъл български и италиански министри, със спорното си участие на кинофестивала във Венеция, Мишел Бонев хвърли нова бомба. Актрисата от български произход, която тогава се прояви с кинопродукция, финансирана по начин, предизвикал съдебно разследване, направи декларация, с която си навлече нови дела.

Скандалният филм на Мишел Бонев дебютира пред 8 души в Рим (ВИДЕО)>>>

Мишел Бонев обяви, че новата половинка на Силвио Берлускони е хомосексуална и всъщност била нейна любовница. Чрез личния си блог тя лансира твърдение, че постоянната от година връзка на Берлускони с Франческа Паскале е театър за пред обществото, а самият той бил изнудван от нея - твърдение, което италианските медии разпространиха обширно и не без спекулации.

Коя е Франческа Паскале (ГАЛЕРИЯ)>>>

Според напористата ни сънародничка в живота й дошъл момент, когато трябвало да каже истината. Не закъсня и реакцията на адвокатите на Берлускони, които смятат да търсят тази истина чрез дела и да потърсят обезщетение, ако се окаже невярна.