Холивудските звезди Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс отново живеят заедно в многомилионния си апартамент в Ню Йорк, след като са решили да дадат още един шанс на брака си, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на публикации в британската преса.

Дъглас, който наскоро спечели награда "Еми" за ролята на Либерачи във филма "Зад свещника", се изнесе от нюйоркския апартамент на звездната двойка през август. Сега обаче актьорът се е завърнал в семейното гнездо при съпругата си и двете им деца с надеждата, че нещата отново ще потръгнат.

"Майкъл помоли Катрин за още един шанс и тя се съгласи. Двамата ще опитат да изгладят отношенията, и то не само заради децата", казва за в. "Дейли мейл" източник от обкръжението на звездната двойка.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, които са заедно от 1999 г. и сключиха брак през 2000 г., са разделени от четири месеца, но едва преди два месеца потвърдиха, че раздялата им е само временна, за да могат да преосмислят брака си.

Актьорът, който не е фотографиран заедно със съпругата си от април, не пропусна да я спомене в благодарствената си реч за скорошната си награда "Еми".

Бракът на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс бе белязан от доста стресови ситуации през последните три години - актьорът сепребори с рака на гърлото след поставената му през 2010 г. диагноза, а съпругата му страдаше от прояви на биполярно разстройство, най-скорошната от които през май тази година, припомня изданието.