Джим Кери има връзка с 26-годишна гримьорка. 50-годишният актьор бил забелязан да се забавлява на плажа в Малибу с красивата брюнетка.

"Джим и Катриона имат връзка повече от месец. Тя идва от много малко селце в графство Типърари и напуснала Ирландия, за да се установи в Лос Анджелис, след като учила за козметичка", разкри запознат източник.

"Катриона е амбициозна и работи като гримьорка в Холивуд и откакто е дошла в САЩ е работила на снимачните площадки на много филми. Тя е много съсредоточена в работата си и ще направи всичко възможно, за да постигне успех", допълни източникът.

"Връзката й с Джим със сигурност няма да навреди на кариерата й. Статутът му ще й даде тласък в индустрията и ще й отвори врати, които по-трудно биха се отворили за нея, ако не го познаваше. Точно сега тя определено живее в свят на мечтите", разкри още източникът.

Комикът, който през 2010 г. се раздели с приятелката си от пет години Джени Макарти, беше свързван с много горещи красавици, сред които и 23-годишната руска студентка Анастасия Виткина.