Сп. "Форбс" публикува поредния си рейтинг на най-високоплатените актьори в американските телевизионни канали, в който първото място се заема от Аштън Къчър. От юни миналата година до юни тази година той е спечелил 24 милиона долара.

Сп. "Форбс" отбелязва, че за добрия резултат на 35-годишния Къчър е помогнало участието му в култовия телевизионен сериал "Двама мъже и половина" на Си Би Ес.

На второ място в класацията е 48-годишния Джон Крайър, който партнира на Къчър в "Двама мъже и половина". За година той е получил 21 милиона долара.

Трети е Рей Романо с 16 милиона долара. Романо участва в сериала "Всички обичат Реймънд", който се излъчва по Си Би Ес от 1996 до 2005 година. От "Форбс" отбелязват, че актьорът продължава да получава добри пари от поредицата от повторенията на епизодите.

Четвъртото място в класацията на сп. "Форбс" си поделят Нийл Патрик Харис, звезда от сериала "Как се запознах с майка ви", и Марк Хармън от "Военни престъпления". За година те са получили по 15 милиона долара.

На пето място е Патрик Демпси от "Анатомията на Грей", сериал на Ей Би Си. Неговите приходи от юни миналата година до юни тази година са възлезли на 13 милиона долара.