Мъж беше застрелян в центъра на София. Убийството е станало близо до 19-то училище в района на улица „Захарий Круша”. Първоначално информацията беше за показен разстрел, като по-късно от МВР съобщиха, че вероятно става въпрос за междуличностни отношения.

Жертвата е на 38 години, съобщиха за bTV от СДВР. Все още не се съобщава самоличността му. Районът е отцепен от полицията.

Тази вечер, около 20.40 часа, на тел. 112 е постъпил сигнал за прострелян мъж пред блок на ул. „Захари Круша” в София. На място незабавно са изпратени криминалисти от СДВР. Те установили самоличността на жертвата – 38-годишен мъж без криминални прояви, съобщиха малко след 22 часа от пресцентъра на МВР.

На местопроизшествието се извършва оглед. Според първоначално събраната информация междуличностни отношения са в основата на тежкото престъпление. Разследващите продължават работа по разкриване на извършителя.

Неофициално се твърди, че скандалът може би е бил за паркомясто, но засега това не се потвърждава, казаха още от СДВР. Също по неофициални данни мъжът се е занимавал с компютри.

„Имало е спречкване с друго лице, но тепърва установяваме данни и очевидци”, обясни пред bTV директорът на СДВР Младен Маринов. По думите му според свидетели е имало пет-шест изстрела.