Треньорът на Славия Велислав Вуцов сподели, че всички играчи на "белите" са готови за предстоящия мач с Берое, с изключение на вратарите Стефано Кунчев и Емил Петров, които са с дълготрайни травми и най-вероятно ще пропуснат всички мачове до края на сезона.

"Почти всички играчи са на линия. Всички болни са излекувани. Само Тодор Янчев имаше по-сериозна контузия от последния мач, но и той е готов. Остана единствено Стефано Кунчев, който направи сериозна операция. Ако е готов преди края на сезона, ще бъдем доволни", заяви Вуцов на пресконференция.

Славия привлякоха опитния Ивайло Иванов, който беше спрял с футбола.Той е картотекиран и ще влезе в групата за мача на "белите" с Берое

"Привлякохме Ивайло Иванов. Той вече работи с нас. Готов е, картотекиран е. Той беше спрял с футбола, но е опитен човек, който има качества. Когато да се наложи знам, че ще бъде полезен на отбора и с опита си и със самочувствието си. Предпочетохме да вземем един по-опитен вратар, отколкото да привлечем млад, който може да бъде притеснен, ако се наложи да помага в дадена ситуацияНадяваме се Георги Петков да бъде абсолютно готов. Също се надявам, че вратарската криза е напълно заличена и забравена", каза още старши треньорът на "белите".