Велислав Вуцов не бе доволен от играта на неговите футболисти при загубата на Славия от Локомотив (София) с 0:1 в мач от 21-ия кръг на „А” група. Наставникът на „белите” обаче отдаде до голяма степен загубата и на лошия терен.

"Много са причините за загубата. Трябваше момчетата да стиснат зъби и да се преборят. Ще правим изводи. Но искам да кажа нещо друго - на тоя терен, в тая обстановка да играят Славия и Локомотив (София) е безобразие. Тук футбол не може да се играе, стана война. И ние сме си виновни за загубата, но това не е обстановка за мач. На тоя терен трудно можеше да се направи гол - трябваше или груба грешка, или някаква индивидуална акция. При гола допуснахме изключително груба тактическа грешка. Не съм доволен от хората ни в атака, но няма да говоря с имена. Хората в атака трябва много да се замислят. В неделя имаме мач с Литекс. Момчетата трябва да играят преобразени, на друго ниво и да побеждават”, каза Вуцов след мача.

За пореден път не бе подминат и темата за съдиите:

„Този съдия, не знам подкован ли е, закован ли е или въобще не може да свири. Да не говоря за този страничния, който си вдигаше каквото си иска ", каза наставникът на Славия