Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изненадващо се изказа ласкаво за собственика на Левски Тодор Батков. Според Младенов, Батков е най-успешният ръководител в историята на Левски.

Повод за изказването на Младенов са думите на Батков, който даде за пример играчите на ЦСКА, които печелят мачове, макар че не взимат редовно заплати, за разлика от тези на Левски, които са задоволени финансово, но загубиха най-важните си двубои срещу ЦСКА и Лудогорец.

"Тодор Батков е най-успешният президент в историята на Левски и сигурно винаги ще си остане такъв. В много моменти думите му са точни и ясни. Радвам се, че е дал за пример нашите футболисти", каза Младенов.

Той похвали и собствениците на ЦСКА, които въпреки трудностите, дават пари за издръжката на клуба.

„Виждате, че се прави нещо положително, оправят се базите, а парите идват от собствениците. Всички цесекари искаме нашият дом да бъде чист и спретнат и се надявам до пролетта това да се случи. Да, имаме финансови проблеми и Майкъла го каза. Знае се с колко време закъсняват заплатите. Но ръководството ни гарантира, че всичко ще бъде изчистено", коментира Младенов.