Треньорът на Славия - Мартин Кушев, определи група от 28 футболисти за втория подготвителен лагер на "белите", който започва от днес в Банско. За планинския град заминаха капитанът Богомил Дяков и халфът Павле Попара, които се възстановяват от контузии. С отбора е и Атанас Борносузов.

Очаква се опитният полузащитник да уреди отношенията си с досегашния си клуб Бней Сахнин (Израел) до 18 юли и след това да подпише договор с "белите".

На проби в Славия ще бъде бразилецът Том, халф и досегашен играч на Атлетико (Кампиняс).

Както е известно, след лагера в Боровец контракт с клуба за 2 години подписа защитникът Ели Маркес.

Групата на Славия за лагера в Банско, който ще продължи до 26 юли: Емил Петров, Стефано Кунчев, Деян Вълков, Филип Филипов, Диян Молдованов, Йордан Юруков, Георги Христов, Даниел Пеев, Радослав Димитров, Спас Георгиев, Радослав Василев, Павле Попара, Кирил Огнянов, Илия Илиев, Богомил Дяков, Николай Божов, Жуниор, Атанас Дреновички, Галин Иванов, Даниел Васев, Максим Стойков, Ели Маркес, Живко Желев, Валентин Добревски, Юлиян Попев, Иван Тодоров, Атанас Борносузов, Том.

По време на втория си лагер Славия ще изиграе 4 контроли: с Локомотив (Пловдив) на 15 юли, с Черно море на 18 юли и с Банско на 26 юли. На 23 юли "белите" ще премерят сили с Монтана.