Шоуто в ЦСКА продължава. Ръководството на клуба ще сезира прокуратурата за фалшиви банкноти от кадидат-купувачите.

В събота собственикът на ЦСКА Димитър Борисов обяви, че е готов да се раздели с акциите на клуба срещу 2 милиона лева, като офератата му бе валидна до края на работния ден в понеделник.

Единствените желаещи се оказаха двама привърженици. Единият от тях Евгени Рангелов бе последния председател на фенклуба - пост, който заемаше точно един ден.

Кандиат-купувачите пристигнаха преди обяд пред централата на ТИТАН с куфарче, съдържащо, според думите им, евровалута на стойност 2.5 милиона лева. Рангелов обяви, че представалява испански инвеститори, които чрез ЦСКА щели да навалязат в бълкарския бизнес.

До среща с Борисов обаче не се стигна, след като привържениците бяха отпратени на стадион "Българска армия" за преговори с изпълнителния директор Венцислав Живков. Условието на собстеника бе парите да бъдат депозирани в банка до края на работния ден, което така и не се случи. Пред офиса на ТИТАН привъжениците положиха надгробен венец за ЦСКА.

Подобна пародия с ЦСКА се разигра и през месец декември 2008 година, когато шегаджии представяйки се за арабски шейхове - кандидати за закупуване на клуба поставиа в ноудобно положение ръководството и служителите на тогавашния президент Александър Томов.