"Ще бъда много щастлив, ако ЦСКА ме иска обратно", обяви ирландецът Килиън Шеридън, играещ под наем в състава на Сейнт Джонстън.

Шеридън ще се изправи срещу бившия си тим Селтик тази вечер и това бе причина да прикове вниманието на шотландските медии.

"Не става дума толкова много за това да отида и да се докажа на "Паркхед". Това е страхотен стадион и всеки играч трябва да се вдъхновява от него, особено в късните мачове. Но искам да се представя добре заради мениджъра си. Той бе фантастичен към мен и много търпелив. Имах няколко контузии и едва се възстанових от вирус в последните дни. Отдавна не съм вкарвал гол.
Но мениджърът Стив Ломас се застъпи за мен и аз го оценявам. Искам да му се отблагодаря и да вкарам колкото мога повече голове от сега до края на сезона. Вече играх два пъти на "Паркхед", откакто напуснах Селтик и пропуснах няколко шанса за гол. Бях разочарован, щеше да е хубаво да вкарам", сподели Шеридън.

Нападателят обаче не се сърди на наставника на "детелините" Нийл Ленън, който го продаде на ЦСКА.

"Нийл бе честен с мен и съм му благодарен. Можех да видя, че съм резерва в Селтик в най-добрия случай. Радвам се, че бе открит с мен и не пречеше на трансфера в ЦСКА", каза още ирландецът.

За финал, той помоли ръководството на ЦСКА да го извести с плановете си относно него самия. Все пак, през лятото той се прибира в България след наема си от Сейнт Джонстън.

"Не знам къде ще играя следващия сезон. Трябва да знам какви са плановете на ЦСКА. Все още имам една година договор с тях и ако ме искат, ще бъда щастлив. Те са голям клуб", каза още Шеридън.