Ръководството на Лудогорец, полицията в Разград и службите за сигурност на стадион "Лудогорец Арена" ще вземат сериозни мерки за опазването на реда преди, по време и след дербито с Левски, което е в неделя от 16:30 часа.

Целта е да се гарантира спокойствието на местната публика, сред която има голям брой майки с деца. За да бъде избегната и най-малката възможност за инциденти, в секторите на домакините няма да се допускат привърженици на Левски с фенартикули на клуба.

Лудогорец напомня, че стадионът разполага със система за прецизно видео наблюдение, която бързо и ефикасно индетифицира нарушителите.

С оглед големия интерес към мача и очакванията стадионът да бъде пълен, Лудогорец може да въведе ограничение при закупуването на билети до 3 броя.

Входните талони ще бъдат пуснати в продажба в събота в 10:00 часа. Касите на стадиона ще работят до 17:00 ч. Гишетата ще отворят по същото време и в неделя.

Сутринта в деня на мача ще бъде осигурена и специална каса в близост до сектора за гостуващата агитка, където феновете на Левски ще имат възможност да си закупят билети. Вратите на стадиона ще бъдат отворени два часа преди началото на срещата.