Скандалът между феновете на ЦСКА и Лудогорец продължава с пълна сила. "Червените" привърженици се оплакаха, че са били бити от стюарди на мача в Разград. От сектор "Г" изпратиха до медиите своята позиция, в която отпраят заплахи към феновете на Лудогорец.

Вижте декларацията без редакторска намеса:

Господа в зелени шушляци,

През следващия сезон лудогорец ще посрещне поне веднъж ЦСКА и ще гостува на не малко софийски отбори. Искрено се надяваме вашият "благодател" да ви докара платените задници в столицата. Но дори това да не стане, гответе се пак да го "пазите", когато дойде време за мача на ЦСКА София в Делиормана. Изправихте се срещу много неподходящ противник и скоро ще го разберете, но вече ще е късно.

Докато "стюардите" "работят" 90 минути за дребни суми, за нас това е начин на живот. На стадиона зелената жилетка ви постави над закона и ви даде увереност, но дали на улицата ще бъде така? Връщайте се към жалкия си черен животец и бъдете сигурни, че ще се срещнем в ежедневието, защото не сте анонимни!

В нашата мила родина България, чийто химн пяхме САМИ в Разград, клишето, че медиите са четвъртата власт отдавна не е вярно. Известни и неизвестни спортни сайтчета и всички "сериозни" телевизии си подават задните части ежедневно срещу малки суми или подхвърлен кокал. Всички репортажи и клипове от събитията с така наречените "стюарди" в Разград изведнъж изчезнаха. Защо?

Мнението на МВР? "Нищо не е станало." Когато държавата, в която живееш не само не те защитава, но и те мачка по всякакви възможни начини, то тогава е време да вземеш нещата в свои ръце, независимо какъв е цвета на шала ти! Преди месеци гръцката полиция потъпкваше български знамена. Резултат - никакъв. Преди дни т.нар. "мутри" или иначе казано прости охрани от дискотеките във Варна с ножове и палки се опитаха да бият и ръгат български граждани в Разград. Резултат - никакъв!

Дори за миг не си помисляйте, че това ще остане забравено! Отваряйте си очите на четири, защото лятото идва!

От Сектор Г