Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов се оплака от множеството контузени футболисти в отбора преди серията важни мачове, които предстоят на "армейците". Наставникът говори след победата с 4:0 в контролата с македонския Вардар (Скопие).

"Тръгнахме трудно в мача, но след това имахме хубави моменти, вкарахме четири гола. Доволен съм, защото играха футболисти, които по-малко са взели участие. Разбира се, има какво да подобряваме", коментира видинчанинът.

Той призна, че се е видял с Иван Бандаловски, който вчера се контузи при загубата на националния ни отбор от Украйна с 0:3.

"Бандаловски беше тук, минал е магнитен резонанс. Не получих информация за състоянието му. Зику беше в Белград, надявам се да тренира от понеделник. Много контузени се натрупаха, Халилович има проблеми със стъпалото. Имахме и много болни хора. Надявам се от понеделник всички да са здрави, защото ни предстоят серия тежки мачове. Нелсън бе залепен от доктора, защото има три сантиметра аркада. Дано и той да е на линия след 3-4 дена", продължи Радуканов коментара си за контузените играчи.

Относно следващия противник на тима в първенството, Славия, той добави: "Миналата година имахме трудни двубои със Славия. Тази година с млад треньорски щаб вървят добре. Но ние се надяваме да ги победим и да следваме нашите цели".