"Имахме четири дни от последния мач. В неделя почивахме, от понеделник започнахме подготовка. Имаме си проблеми. 19 играчи в групата са здрави и на разположение и от тях ще избираме".

Така започна пресконференцията на треньора на ЦСКА Милен Радуканов преди последния мач от 21-вия кръг на "А" група с шампиона Лудогорец, който ще започне в 19,00 часа на стадион "Българска армия".

"Винаги заставам зад футболистите. Всеки си има виждане, мнение. Костадин Стоянов не е играл една година и три-четири месеца. Беше титуляр в три мача, но може би малко форсирахме нещата. Присо работи добре, раздава се на мачовете. Той е полезен за отбора, единственият му проблем е, че не реализира. Аз му имам доверие. За титлата не съм правил сметки. Търсим победи и се надяваме, че нещата ще си дойдат на мястото. ЦСКА винаги играе за титла".

Радуканов така коментира отсъствието на Мишел Платини, който получи червен картон на мача с Ботев във Враца: "Казах го вече - съдията свири, няма да си промени решението, вдигаш ръка и продължаваш да играеш. Имаме си вътрешен правилник, който предвижда наказание за получен червен картон в неигрова ситуация. Няма да ви кажа точно каква е сумата. Той си знае. Кой ще замести Платини? Във футбола няма незаменими. Станко Йовчев още не е възстановен от контузията. Костадин Стоянов и Венци Василев бяха с температура през последните дни, но по-добре е Василев.

Срещу Лудогорец очаквам нормален мач. Уважаваме шампионя на България, през миналия сезон спечели три купи. Уважавам Петев като специалист, в четвъртък за първи път ще се срещнем. Ще се раздадем на 1000 процента, за да спечелим този мач.

Ключов момент е да излезеш и да си оставиш сърцето на стадион "Българска армия". Всичко е в ръцете, краката и главите на футболистите. Важното е да вкараме един гол повече и да победим. Трябва да оставим сърцата си на терена и да взмем победата".