Левият защитник Михаил Венков може да се размине с ЦСКА, след като късно снощи мениджърите му получиха оферта от полски клуб, съобщи БТА. Венков е получил предложение и от ЦСКА, след като вчера през деня проведе два разговора с треньора Стойчо Младенов.

Полският клуб е един от водещите в страната, но пропусна европейските клубни турнири. В момента левият защитник е с Локомотив (Пловдив) в Холандия, където утре ще изиграе последния си мач за "черно-белите". След завръщането на отбора от Арнхем обаче Венков ще избере къде да продължи кариерата си.

Още през месец юни от ЦСКА се свързаха с Венков, който обаче имаше по-добри възможности - Ворскла (Полтава), както и гръцки клуб.

Локомотив (Пловдив) завърши 4:4 с холандския Витес в първия мач от 2-ия кръг на турнира Лига Европа и утре гостува за реванша.

След завръщането на Локомотив от Ниската земя пък повечето от основните футболисти ще имат среща с вече бившия собственик Константин Динев. Темата на разговорите ще бъде евентуалното бъдеще на другите основни играчи, които към момента нямат варианти за своето бъдеще.

Ако се присъедини към ЦСКА, Михаил Венков ще стане четвъртият играч от този отбор, който се мести на "Българска армия". Вчера договорите си подписаха Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес и Сержиньо.