Дъстли Мюлдер, Иво Иванов и Христо Йовов отново тренират пълноценно със съотборниците си в Левски на лагера в Линдабрун (Австрия).

Тримата футболисти се готвеха на облекчен режим през последните два дни и пропуснаха последната контрола с Търгу Мореш, но сега се готвят на пълни обороти и ще бъдат на линия за мача с друг румънски тим Петролул.

Днес (понеделник) "сините" се подготвяха на две отделни групи в сутрешната тренировка, като всяка група проведе едночасово занимание с топка. Треньорът Георги Иванов раздели футболистите на двата състава, които щ  играят в различните полувремена в контролната среща.

Холандецът Мюлдер, чиято травма беше най-сериозна, се подготвя във втората група и се очаква да влезе като резерва на почивката.

Футболистите на Левски ще проведат още една ранна тренировка във вторник, а след това ще получат почивка от старши треньора.

Голяма част от играчите ще пътуват за столицата Виена. На 13 юли "сините" ще изиграят четвъртата си контрола, като в нея съперник ще бъде руският Амкар.

Левски ще бъде на лагер до 19 юли в австрийската база Линдабрун, която се намира на около 60 километра от Виена.

Ето и съставите, които се предвиждат за днешната контрола с Петролул:

Първо полувреме: Акалски, Башлиев, Станчев, Георгиев, Видович, Грийн, Димов, Младенов, Райков, Балтанов, Цветков

Второ полувреме: Илиев/Митрев, Мюлдер, Милиев, Иванов, Старокин, Гаджев, Огнянов, Йовов, Тасевски, Христов, Арс