Георги Илиев-Майкъла даде пресконференция, на която разкри как стоят нещата с ремонтите и новото строителство на стадион „Българска армия”.

„Аз съм мениджърът, който е построил 16 сгради, а пет от тях са били сграда на годината. Съвсем скоро ще ви покажа какво е направено и на „Армията”. Преди по коридорите на всеки ъгъл имаше по една кофа, за да събира водата при дъжд.

Искам да ви обясня какво се прави и как стоят нещата в ЦСКА, що се отнася до строителството. Толкова елементарни неща и толкова ниско ниво е получил ЦСКА като концесия… Всички говорят срещу "Титан", но аз съм единственият, който взима пари от тях за да прави ремонти, а не за комисиони.

През последните 3 години са минали 87 футболисти от тук. Има комисиони за 3-4 футболисти от порядъка на 500-600 хиляди. За един футболист - 120 000 евро, а той няма една минута игра.

Стойчо Младенов ми е приятел, но той, неговите хора и Дочев излизат на ЦСКА 1,5 млн. лева. Как нито един не направи някакъв компромис и не се отказа от неустойката, с която щяхме да изградим терени за ДЮШ. Ето, сега искаме да направим 120 тоалетни по проект. Ще ги започнем през май ако съм тук. Ако ми издържат нервите, макар аз да не се нервирам", заяви Майкъла.