Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла отново разкритикува играта на ЦСКА. "Червените" не впечатлиха с представянето си срещу Берое. Както е известно ЦСКА спечели в последните минути след попадение на Пламен Крачунов.

"С такава игра много трудно може да играем в евротурнирите, но това се отнася за всички български отбори. За първи път късметът дойде и при нас и победихме с гол в последната минута. Трябва да променим целия футбол, не само ЦСКА. Намаляването
на отборите ще бъде една добра стъпка напред.

Лудост е да играем в 15:00 часа на тази жега, при положение, че има осветление на стадиона. Основното е да си направим базата за децата. Мисля, че няма
да има проблеми с лиценза.

Има спортно-технически щаб, което трябва да си прави
изводите за играта. Но това не е ЦСКА. Трябва да върнем феновете си, а за да го направим трябва да играем добре и да побеждаваме.

Виждате, че Левски спечели няколко мача в последните минути заради феновете си, които ги подкрепят до последно. Сигурен съм, че нашите привърженици нямат нищо срещу ЦСКА, а срещу собствениците от Титан, но това са си техни взаимоотношения и бизнес интереси. Относно картона на Бандаловски - несериозна постъпка за професионалист", заяви Илиев.