Левски победи унгарския Лонгард Папа с 4:0 в контролна среща, която се игра в лагера „Линдабрун”. С голове за „сините” се отличиха новите попълнения Орлин Старокин, Сьорд Арс и Иван Цветков. Във вратата на противника се разписа и Даниел Младенов.

Доминацията на Левски беше очевидна през целия мача, а унгарците нямаше какво да направят, за да се противопоставят. Резултатът в спаринга бе открит още в седмата минута  с гол на Даниел Младенов. Крилото на „сините” се възползва от неразбирателство между защитник и вратаря на Лонгард Папа и от добро положение вкара за 1:0.

В 21-ата минута дойде и мигът на Сьорд Арс да се разпише със синята фланелка. Сержиньо Грийн напредна по десния фланг, пусна към Младенов, а той подаде на Арс, който от близко разстояние се разписа за 2:0.

Доминацията на българите продължи и в 33-ата минута логично се стигна до нов гол. Негов автор бе Иван Цветанов. Подаването преди това беше на Сьорд Арс.

Всички очакваха през второто полувреме Левски да вкара поне още толкова гола, но въпреки по-добрата игра в сравнение с унгарците, това не се случи. Все пак в 76-ата минута и Орлин Старокин вкара гол, с който оформи и крайното 4:0