И тази година не се размина без пиянски изцепки в Левски около Коледа. Миналата година Юсуф Рабех кара пиян, а след това същото "геройство" направи и Лъчезар Балтанов. Този път героят е Мариян Огнянов.

Футболистът на "сините" и автор на единствения гол за български отбор в Шампионската лига е  предизвикал ПТП, като се е блъснал с автомобил "Ауди А4" в  ограда на частен дом в Лом, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Произшествието е станало към 4,30 часа вчера. Според полицията  Огнянов се е движел с несъобразена скорост и повлиян от алкохола е загубил контрол върху автомобила, излязъл е вляво от пътното  платно и се е блъснал в оградата.

При проверка с дрегер в кръвта на футболиста, който е  родом от Лом, са измерени 2,55 промила алкохол при допустима  норма от 0,50 промила. Огнянов е дал доброволно кръвна проба в  болницата в Лом. Полицията му е съставила акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

Преди три години Мариян Огнянов бе задържан за кратко в  полицейското управление в Лом по подозрение, че е участвал в побой над охранител в крайдунавския град заедно с брат си, който живее в Лом.