Левски преговаря с млад нападател, който ако бъде привлечен, ще бъде завършена селекцията на отбора. Това обяви треньорът Илиан Илиев на официалната пресконференция, на която бяха представени новите попълнения на "сините".

"Тези хора, които привлякохме са за точните места. Очакваме още един нападател. Можем да използваме Ромен Ели и на двете позиции - централен защитник или ляв бек. Орлин Старокин също е вариант. Преговаряме от доста време с нападател. Той е млад и е собственост на добър отбор. Има бъдеще пред него. За Иван Цветков от Ботев (Пловдив) проявиха интерес, а освен това взехме и Марсиньо. Двама човека над 30 години за тази позиция щяха да са много. За там имаме Антонио Вутов, а и други млади футболисти", заяви Илиев.

"Търсим отбори за Йордан Милиев и Сюлейман Диамутен. Въпреки че те са наясно с това, двамата се готвят съвестно, което помага. В защита искам да похваля две от младите момчета - Тодор Гочев и Любо Илиев. За Владимир Гаджев се появиха доста спекулации. Говорихме с него. Той има желание да играе в Левски. Мотивиран е да направи силна година. Изпусна една фраза след мач през пролетта и оттам тръгна всичко, но сега положението е различно. Абсолютна измислица е, че ще продадем Пламен Илиев, каквито информации се появиха днес", каза още Илиев.

"Неприятно е това, което се случи с Нуно Пинто. Във вторник и на Даниел Димов ще бъде направена артроскопия на коляното, която го тормози от известно време и не му позволява да покаже най-доброто от себе си", допълни Илиев.

Ексклузивни интервюта с новите попълнения и треньорския щаб на Левски очаквайте в предаването "Зона Спорт" по bTV Action в неделя от 12:30 часа.