Втори футболист започна пробен период с Берое днес, съобщиха от клуба. От сутринта в лагера на отбора е французинът Максим Ларок, а в следобедното занимание се включи и Пламен Крумов, който също ще бъде тестван от Петър Хубчев.

Освен тях на проби са още Атанас Зехиров, Симеон Мечев и Игор Джоман.

Пламен Крумов е роден 4 ноември 1985 г. в София. Висок е 180 см и играе на пост дясно крило. Юноша е на Локомотив (София) и започва кариерата си в столичните железничари през 2005 г. Там записва 16 мача, в които отбелязва един гол. До 2008 година е играл под наем в Загорец (Нова Загора), където записва участие в осем срещи.

Има и девет мача с един гол за арменския Банантс (Ереван) преди да премине в Миньор (Перник) през 2009 г. Там играе през целия сезон и в 30-те мача реализира отново едно попадение. През месец май 2010 г. преминава в редиците на Черноморец (Бургас), където записва участие в 33 двубоя, без да отбележи попадение.

Две години по-късно заминава за Румъния, където играе в редиците на Конкордия (Чияна) - 33 мача, в които отбелязва 2 гола. Интересно е, че в северната ни съседка Крумов е ползван най-вече като десен бек и едното му попадение е срещу бъдещия шампион ЧФР Клуж като гост.

Последно Крумов е играл в Университатя (Клуж), където има два мача. Точно толкова е записал и в младежкия национален отбор на България.