Представители на няколко арабски клуба са проявили много сериозен интерес към нападателя на ЦСКА Янис Зику, съобщи всекидневникът "Меридиан мач". Футболните шефове от Близкия изток не спирали да звънят на мениджъра на играча Джовани Бекали, като според информацията са готови веднага да платят трансферна сума на ЦСКА и да вдигнат заплатата на Зику няколко пъти.

Самият Зику обаче желае да договора си с "червените", който е за срок от 3 години. Неговата цел е ясна - иска да стане шампион, а с "армейците" титлата е реална цел, като гаранция е летящият старт с 6 поредни победи.

Джовани Бекали, който спокойно може да бъде наречен един от най-големите мениджъри на Балканския полуостров, вече пласира един от играчите си в ОАЕ. Става въпрос за румънския национал Мирел Радой, който от известно време защитава екипа на Ал Аин.

Бекали обаче не е склонен да продава Зику, тъй като е в много близки отношения със собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов. Именно той доведе на "Българска армия" Жуниор Мораес, който бе смятан за сигурно ново попълнение на Стяуа.