Макар и с нежелание, новият изпълнителен директор на Левски Иво Тонев каза няколко думи относно бъдещето на Левски и работата в клуба, поне в краткосрочен план.

Тонев присъстваше на церемонията по награждаването с материални призове на заслужилите български спортисти, след която му бяха отправени множество въпроси относно новия му клуб.

Той категорично отказа да коментира каквото и да е било свързано с Левски, но все пак от думите му все пак станаха ясни някои неща около ситуацията при "сините".

"Събрали сме се по друг повод тук и не искам да говоря за Левски. Каквото има да става в Левски, ще става след 10 януари. На този етап не искам да коментирам нищо около селекцията на Левски, всичко ще разберете, когато му дойде времето. Имам определени виждания относно структурата на клуба и относно селекцията, но каквото вече съм казал, това е.

Утре имам срещи с част от ръководството на Левски. Така че продължаваме да подреждаме това, което ще се случи през следващите дни. Сега ми предстои среща с Николай Костов и Георги Иванов. Поне в следващите дни ще работим заедно с тях. Няма да коментирам нищо повече, като дойде 10 януари, ще разберете", каза Тонев.