Служител на Националната служба за охрана блъсна с колата си полицай. Инцидентът стана снощи в локалното платно на бул. “Цариградско шосе” в София в квартал "Младост". Пострадалият полицай е настанен в Окръжна болница със сътресение на мозъка без опасност за живота. На мястото на произшествието беше нощният екип на PRO.BG.

Малко преди 22 ч. 28-годишният полицай Ангел Ангелов е спрял за рутинна проверка шофьор на лек автомобил. Униформеният тъкмо взема документите на шофьора, когато друг автомобил се удря първо в спряната за проверка кола, а след това връхлита и полицая. От удара служителят на реда е изхвърлен на пътното платно. Колегата му от автопатрула вика линейка, която да откара ранения в болница. Служителят на НСО Веселин Михайлов не пожела да говори за инцидента. Младият мъж дори отрече да е част от службата за охрана.

Малко по-късно, по телефона, директорът на Националната служба за охрана Димитър Димитров потвърди, че вече е бил информиран за инцидента. Той обясни, че Михайлов е служител от охраната на резиденция “Бояна”. На Михайлов беше направен и тест с дрегер, който не отчете наличие на алкохол в кръвта. Раненият полицай е настанен за лечение в Окръжна болница, но състоянието му не е тежко.