Търсите ли предизвикателство?
Мечтаете ли за възможност?
Искате ли сигурност и развитие на работното място?

Ако отговорите ви на тези въпроси са "да”, то вие току-що получихте предизвикателството и мечтаната от вас възможност.

Включете се в подбора на Държавно предприятие "Ръководство на въздушното движение" за ръководители на полети, като лично представите необходимите документи* в сградата на ДП РВД (София, бул. "Брюксел” 1) всеки делничен ден от 08:30 до 16:30 ч. до 31 октомври.

За да получите отговори на всички въпроси, които имате относно длъжността "Ръководител полети”, участвайте в "Дни на отворените врати”**, част от кампанията на ДП РВД за подбор на кадри за длъжността.

*Необходими документи:
1. Заявление по образец за участие в подбора. В заявлението всеки кандидат декларира, че е съгласен с условията на провеждане на подбора.
2. Подробна автобиография в Europass формат, подписана собственоръчно от
кандидата.
3. Копие от документи, подписани собственоръчно от кандидата за вярност с оригинала,както следва:
- за завършено висше образование;
- за придобита допълнителна квалификация;
- за медицинска годност при условията на т. 4.2.;
- удостоверяващи ниво на владеене на английски език при условията на т. 4.3.;
4. Декларация от кандидата по образец, че не е поставен под запрещение, не е осъждан за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и не е лишен по съответния ред от правото да заема длъжността, за която кандидатства.
5. Кандидатите, завършили учебни заведения в чужбина, представят документ,
удостоверяващ, че дипломата е призната по установения ред в Република България от Министерството на образованието и науката.

**"Дни на отворените врати” ще се проведат на 20.10 и 21.10. 2011 г. от 14:00 ч. в сградата на ДП РВД (гр. София, бул. "Брюксел” № 1). Всички, които желаят да се включат, е необходимо предварително да се запишат за участие на тел. 02/937 17 52; имейл: [email protected]. Повече информация за подбора на кадри за длъжността "Ръководител полети” може да се намери на : www.bulatsa.com