Ексклузивно в ефира на bTV Galia представи най-новото си видео, което е към нежната балада "Другата част”. Певицата разкри, че зад клипа стои внушителен екип от около 30 човека, като режисьор е "култовият криейтив и арт директор” Жоро Манов, а оператор – Жоро Марков. "Целият екип с толкова любов и толкова запалени... сякаш снимахме кратък филм и още не искаме да се разделим”, каза Galia  в предаването "Тази сутрин”.

Видеото включва и няколко страстни сцени, в които партньор на Galia е доста симпатичен мъж, който се казва Денис и който играе ролята на "моят герой, обектът на моята любов”, както каза Galia. Певицата допълни, че екранният й партньор всъщност прилича визуално на партньорът й в живота, когото тя продължава да крие от любопитните камери.

Освен Денис в клипа се забелязват симпатичните физиономии на още доста мъже. Един от тях е актьорът Станислав Яневски, по-познат като Виктор Крум от "Хари Потър”. "Той е гост-звездата в клипа. Не всеки може да има Виктор Крум в своето видео, а това е първото видео, в което той участва”, каза Galia.

"Хареса ми, че се показах в нова среда, в нова роля. Излизам малко от магическите сфери и съм биткаджия. Всяко момче като малко си мечтае да бъде малко по-така „хард-стил", сподели Станислав Яневски пред камерата на bTV.

Станислав обяснява, че в живота си е далеч от този "хард стил". Дори и като малък не е бил сред побойниците в класа. “Възпитано, добро дете! Отличник! Не, сериозно, бях кротък.”

"Голяма веселба" - така младият актьор описва участието си в клипа. Не липсвали обаче и трудни моменти: “Ами, да, то имаше и последици след това. Първо беше адски студено, а ние бяхме голи от кръста нагоре и ни поливаха постоянно с вода. И в началото беше студена водата, след като писнахме, стана топла. И имаше едни прожектори отгоре, коти изпаряваха всичко от нас за секунди. И ние го нарекохме „торпедо" - едно нещо духаше топъл въздух и се бяхме накичурили като врабчета на клонче. После една седмица ме боля кръста, в интерес на истината.

Разказва, че манията по Виктор Крум все още не отшумява! Малко хора знаят, че Станислав е "Лорд на елфите"! А скоро му предстои да стане истински "лорд" във Великобритания! „Разпознават ме навсякъде. Много често ми се е случвало да ме наричат Крум, Виктор, дори Хан Крум са ме наричали. Така че, да, често навсякъде ме разпознават. По света, може би, малко повече, незнам защо така. Но напоследък зачести и разпознаването тук!”

Galia разкри, че вече е готова да започне работа по следващия си проект, който най-вероятно ще бъде международен, но който все още е тайна.

Певицата споделя, че кризата, която се отразява на всички, включително и на артистите, не я е засегнала много и тя успява да се изхранва с това, което обича. ‘Музиката е моят живот, моята любов и аз й отдавам цялото си време, а когато се посветиш на нещо, то ти се отблагодарява”, смята изпълнителката на "3 минути до шоу”. Според Galia по-страшна от икономическата криза е кризата в сърцата. "Тя да не настъпва. Иначе всеки труден момент в икономическо отношение дава подем на творчеството, затова в момента има страхотни колекции на дизайнери. Артистите искат да направят живота по-хубав и получават силен заряд от кризта, за да възстановят баланса”, каза Galia.