Жанкарлос Канела и Габи Еспино потвърдиха, че от няколко месеца живеят заедно. Актьорите от "Дявол с ангелско сърце" споделиха в Туитър и голямата новина: ще стават родители! Те все още не знаят какъв е полът на бебето. "Нека го узнае целият свят: бременни сме!", казва щастливият актьор. "Държа да подчертая, че сме бременни, защото и аз съм част от тази бременност. Винаги съм искал да имам семейство, при което да се връщам след концерти или снимки. И да има едно или две дечица, които да тичат, за да ме посрещнат, и да ми казват "татко", доверява Жанкарлос.

"Чудесно е, че можем да споделим тези новини с почитателите си. Това е най-прекрасният подарък, който животът ни прави. Нашата история прилича на теленовела, но не е", допълва Габи Еспино.

Двамата се срещат за пръв път на снимачната площадка на "Дявол с ангелско сърце". Признават обаче, че любовта се е появила с течение на времето, а не изведнъж. По това време Габи все още беше омъжена за Кристобал Ландер - баща на дъщеря й Ориана. "Между нас имаше привличане и чувства, които станаха по-силни малко по малко. Но по време на снимките не е имало романтична връзка помежду ни", категоричен е Жанкарлос.