Жена бе ударена с чук по главата от разгневен шофьор, който търсил място да паркира. Пострадалата се е отървала с леки наранявания. По случая се води разследване.

В късния следобед на 3 септември Севдалина Маринова и 2-годишната й внучка Нелина били пред магазина в ромската махала на квартал Дивдядово в Шумен. В това време там се опитвал да паркира тежкотоварен автомобил. Шофьорът - Кольо Андреев, бил изнервен, заради спрелите на платното коли и няколкократно натиснал клаксона. Звукът стреснал детето, а това ядосало Севдалина, която направила забележка на шофьора на камиона. Разгневен, той извадил от кабината си метален чук, слязъл и ударил с него 43-годишната жена. Бързата намеса на полицаите предотвратила разрастването на инцидента до по-тежки последици.

Екип на bTVT засне със скрита камера шофьора на камиона Кольо Андреев, чиято версията е друга.

"Аз спрях там автомобила, тя беше пред магазина, имаше три коли. Стоят там и се смеят. Викам дръпнете колите и свирнах един път, те пак стоят там. Още един път свирнах и те вече почнаха - запалиха колите и се махнаха и тази - майка ... излезе да крещи и да ме псува. Слязох долу, мъжът й беше там, с чука и той ме хвана за ръката и как стана работата не знам и отиде на главата й. (...) Аз бях с чука си, обаче мъжа й беше там до нея и ме хвана той за ръката (...) и тя беше там и се буташе и може би съм я ударил и после взе да удря по кабината, да вика, да крещи и мъжът й отиде да вземе вилата. И аз викам "хайде да не правя тука инцидент" и се прибрах в камиона и те почнаха да ръгат вътре с вилата, и синовете дойдоха и вземаха вилата от нея".

Според шофьора въпреки че е била наранена, след инцидента Севдалина заедно със съпруга и сина си отишли пред къщата му, за да се саморазправят.

"Като си паркирах камиона пред вкъщи , дойдоха и почнаха да викат, почнаха да ме обиждат, тези същите - героинята, и полицията дойде след един час", разказва още Кольо.

Заключенията от медицинската експертиза на Севдалина излизат днес. Пострадалата жена твърди, че откакто се е случила саморазправата внучката й, която е станала свидетел на инцидента, е в стрес и не иска да излиза навън от вкъщи.