Станислав Сланев - Стенли се завръща на сцената, за да отбележи 30-годишнината от началото на музикалната си кариера.

"30 години са сериозен период в живота на един творец, макар че не през всичките години съм работил така активно”, каза музикантът в студиото на "Тази сутрин”.

В момента той е на клубно турне из България, първата част от което вече мина, но по всичко изглежда, че Стенли ще се върне отново в градовете, които току що е посетил и то още през януари. Музикантът споделя, че участията му се радват на огромен интерес от фенове на всякакви възрасти.

Песента на Стенли "Обсебен” бе определена като един от хитовете на изминалото десетилетие. "Между другото "Обсебен” беше композирано някъде в този час, може и малко по-рано - около 7:30 – 8:00 една зима и въобще не мислех, че ще извърви такъв път. Тя не е лека песен, тя е в четири части, въобще не мислех, че така ще се случи с нея, защото е доста трудна за възприемане, но може би и заради клипа и редакторите, които я завъртяха, се случи това”, каза Стенли.

През последните няколко години Стенли като че ли беше изчезнал от музикалната сцена, но самият той споделя, че нито за момент не е спирал да пише музика. "Разбира се, аз съм се занимавал с музика, но не съм бил толкова под прожекторите. Писал съм филмова музика, театрална музика, но песни не.”

Музикантът разкрива, че догодина предстои да излезе двоен албум, който ще събира най-големите му хитове плюс 1-2 нови парчета. Освен това почитателите на певеца могат да очакват и голям концерт, който най-вероятно няма да е само в София. "С дати и месеци не мога да се ангажирам, но ще се случи. Просто виждам интереса в градовете и ми се иска да ги обиколя със сериозна програма.”