Днес е големият финал на играта "Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock”. Точно в 17:00 часа в мола на бул. "Арсеналски” в София един от всички, участвали в играта, ще спечели чисто нов автомобил. Спциални гости на събитието ще бъдат Орлин, Графа и Любо.

"Това ще останат 45 незабравими дни за нас. Срещнахме се със страшно много хора, фенове на Z-Rock. Оказа се, че това са най-приятните хора всъщност. Успяхме да си поговорим с тях, да общуваме, да обменим мисли, да си говорим най-вече за музика, разбира се”, разказа Агент Z-Rock – Буги Барабата. "За мен играта мина при изключителен успех. Имаше чудесна позитивна настройка на хората, които участваха в нея, както и на тези, които бяха свидетели, без да са участвали. Но срещите ни в Ловеч мисля, че ще запомня завинаги. Там имаше за мен изненада - имах среща с фенове, едни доброволци към една ловешка библиотека. Тези хора направо ми напълниха душата.”

Генчо от "Сутрешният екипаж” на радио N-JOY, който 45 дни се изявяваше като Инспектор N-JOY, също пази хубави спомени от играта в различни градове в страната. "При нас имаше много интересни случки от сорта на блокиран път – 4 дами изскочиха на пътя и бяха направили блокада тип Жана Д’Арк. Имаше един господин, който ни гони от Троян и ни хвана в Стара Загора. Имаше едни хора, които хванаха автомобила и казаха: "Хванахме автомобила, сега какво да го правим?” Имаше много, много мили случки, които никога няма да забравя.”

Днес ще има още две издания на играта, като за последно, след което ще бъде изтеглена и голямата награда. Така че, ако сте в столицата, оглеждайте се за брандираните коли на Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock.