"Ние сме живели във времето, в което не е имало граници за песните и любовта. Мога да кажа, че моята музика е първата "интернет връзка”, заяви в студиото на "Тази сутрин” сръбската фолк звезда Лепа Брена.

Певицата беше категорична, че обича страната ни и феновете си тук: "Никога не съм очаквала да има такава дивна публика в България, така да изпълват сърцето ми”, каза тя. И допълни:  "Българите имат топлина, която усещам като творец, близко ги усещам – и 1989-а, и сега. И като цяло музиката на Балканите е близка като усещане – има елементи от Гърция, Турция, арабския свят. Ние в този регион сме специфични, различни от всичко друго, което е около нас и сме много, много темпераментни”.

Лепа Брена сподели, че на 51 години се чувства прекрасно, води здравословен начин на живот и най-важното - "трябва мир в душата и пълно сърце, с което да се отдадеш на това, което правиш”.

Тя ще пее на софийска сцена на 3 декември. Концертът й е в зала "Армеец”, където организаторите очакват да се съберат близо 20 хиляди фена.