На българската Алея на славата ще изгрее още една звезда на популярен и обичан български артист. Името на магът Астор ще заблести до тези на другите българи, които са прославили името на страната ни.

Магьосникът споделя, че за дългата си кариера е изнесъл близо 20 000 представления, като целта му е догодина да се постарае да ги закръгли на точно 20 000.

Един от любимите номера на почитателите на магията е този, в който магът си маха главата. "Главата ми е обръсната заради номера със свалянето на главата, защото става по-лесно. Това е любимият номер на публиката, не е моят любим. Не е нужно един трик да бъде мащабен, за да бъде добър. Ако се появя на някакъв фестивал с един сандък, който изчезва и се появява друг и после направя нещо много от близо, малко, то може би малкото ще спечели повече точки, особено пред специалистите”, обясни Астор.

Досега никой зрител не е успявал да разкрие някой от номерата на магьосника, но и това се случва, сподели Астор. "Децата най-лесно тръгват към секрета. Един професор се лъже повече, отколкото един елементарен човек”, убеден е магът.

Един от най-великите български магьосници сподели, че има удоволствието да познава един от "най-модерните” магове в света – Дейвид Копърфийлд. "Той е много добър и на дребните работи. На големите хората се впечатляват, той затова го прави, те са по-лесни”, каза Астор.

Според мага, собственият му успех се дължи на това, че има различен стил. Астор споделя, че е бил "омагьосан” от баба си в ранна детска възраст, която вместо приказки му е показвала трикове и затова дължи на нея всичко, което е днес.

Целият разговор с Астор, както и няколко доста ефектни фокуса, можете да видите в прикаченото видео.