Веднага след поп-фолк концерта в понеделник идолите посетиха пиано-бара на отпадналия миналата седмица - Тихомир. Как се зaбавляват новите музикални звезди на България ще разберем утре вечер в Music Idol. Ексклузивни кадри от купона ще покажат и кой е приятелят на Нвевeна Цонева.

Тази вечер зрителите на bTV ще видят и чуят Софи Маринова, която ще бъде специален гост. Със сигурност нейното участие ще доведе до шеги и провокации от страна на водещите - в почти всяко предаване Иван не пропуска да попита “Защоооо няма радооооост...”. Самият Иван призна, че наскоро е бил изненадан от фенове на улицата, които при срещата си с него запели в един глас един от най-известните рефрени в последните три месеца.

Генерален спонсор на Music Idol e GLOBUL. Като най-бързо развиващия се мобилен оператор в България, компанията има дългогодишна практика да подкрепя младите български таланти. Партньорството в проекта Music Idol е поредното доказателство за дългосрочния ангажимент на GLOBUL към развитието на българската музика.

Пълното съдържание на епизодите на Music Idol търсете на www.musicidol.btv.bg.