Лили Иванова отново избра предаването "Тази сутрин”, за да направи телевизионна премиера на най-новия си клип. Видеото е към песента "Камино", която звучи в нов чилаут (chill out) вариант. За първи път ще ви покажем и големия хит на група "Ахат" - "Черната овца", в изпълнение на живо от концерт на Лили Иванова във Варна. Двете песни са включени в новия албум на Лили - "Този свят е жена", който вече е на пазара.

След като издаде нов албум през лятото, Лили Иванова изненада феновете си с още един за 2010, който носи заглавието "Този свят е жена". Дискът съдържа 11 песни и 7 инструментала. Вече е факт видеоклипът към песента "Камино”.

Новата версия на прочутата песен е поръчана от виенската музикална компания KVZ Music Ltd., която е  сред големите и водещи европейски дистрибутори на музика. Ремиксът е в стил чилаут (chill out) като мастерингът е направен в Холивуд от Брайън Гарднър, известен с работата си за Мадона и Майкъл Джексън. Режисьори на видеото са Александър Сано – по-познат като Среброто, и Кирил Божилов.

За първи път български музиканти и певци за предложени за "Грами”. Виенската музикална компания е направила 4 номинации на български артисти, сред които е и Лили Иванова.  Другите три преложения от България са "Едит", "Bluba Lu" и "Nasekomix". Лили Иванова ще се бори в категорията "Най-добър женски вокал” именно с новия си албум "Този свят е жена”.

В новия диск е включена и рок баладата "Черната овца" на "Ахат". Авторът Божидар Главев, както и музикантите от групата са дали разрешението на Лили Иванова да запише кавър версия на хита им. Аранжиментът е на Емил Бояджиев.

От няколко месеца Лили Иванова включва и тази песен в концертната си програма из цяла България. За първи път зрителите на bTV ще видят и чуят "Черната овца", изпълнена на живо с музикантите Огнян Енев, Бисер Иванов и Орлин  Цветанов. Записът е от концерт във Варна.