Четирима души бяха ранени малко преди 5.00 часа тази сутрин на кръговото движение на Четвърти километър. Състоянието на двама от тях е критично. Висока скорост и мокра пътна настилка са причините за кървавия инцидент.

Най-тежко пострадали са шофьорът и жена, която се е возила зад него. Двамата бяха извадени от колата в безсъзнание. Още един млад мъж и жена също са със сериозни наранявания. И четиримата са на около 30 години. Първи на мястото на катастрофата се озовават полицаи, които са в близката бензиностанция.

Чуват силен гръм, отиват и виждат смазаната кола. Заради бързата им намеса пострадалите са откарани за минути във Военномедицинска академия, "Пирогов" и "Окръжна болница". Самоличността им все още се изяснява. По първоначални данни компанията е от Плевен и е била на гости в София.

В "Пирогов" е приет тежко раненият водач на катастрофиралия автомобил - И.Ц. на 26 г. от Плевен. Той е с множество фрактури, транспортиран е до болницата в 5.35 ч. с линейка на пожарната.

По първоначална информация мъжът е със счупени крака и ръка. Прегледите продължават, окончателна диагноза ще бъде поставена по-късно, допълват от болницата.

Във ВМА е постъпила 25-годишната В.С.С. от Сливен, пострадала при катастрофата рано тази сутрин в на 4-ти километър в София. Пострадалата е  с фрактура на дясна раменна кост, комоцио  и охлузни рани по тялото, без опасност за живота, съобщиха от лечебното заведение.