"Светът е за двама", "Богатство", "Среща", "Бургаски вечери" са сред онези, любими български песни, които участниците във "Великолепната шесторка 2” ще изпълнят тази вечер от 20:00 часа.

Един от най-харесваните дуети в шоуто – този на Тома и Албена – ще изпълни песента на Импулс – "Ако ти си отидеш за миг".

Още в началото на новия сезон на "Великолепната шесторка” Албена впечатли всички с невероятния си глас. Никой не очакваше, че комедийната актриса е не по-малко талантлива певица. В предаването "Тази сутрин” Албена Михова разкри тайната си: "Била съм певица. Така съм си вадила хляба известно време, след като завърших училище. С едни братовчеди бяхме направили един братовечедски състав”, разкри Албена Михова и допълни, че най-често е пяла кънтри песни и джаз, който е и любимата музика на актрисата/певицата.

Албена Михова сподели, че според нея една от причините да бъде поканена да участва във "Великолепната шесторка” е фактът, че е самата тя остава сирак, когато е едва на 13 години и е принудена да се справя сама с живота, за да не попадне в дом.

Първо си отива майка й, а не след дълго и баща й и Албена остава на грижите на съседи, които в продължение на шест месеца и помогат да си стъпи на краката. "Доста ми падна успеха. Бях се свила доста, в една дупка бях изпаднала. След шест месеца започнах самичка да си свиквам да си спя в апартамента само и само да не отида в дом, спомня си Албена.

Актрисата каза, че от филмите, които вижда за децата в домовете, може само да се радва, че не е попаднала в един от тях. "Въпреки че и на мен не ми е било лесно - да се боря с всичко съвсем самичка. Обаче от това, което виждам, много съм се съхранила.”

Албена сподели, че се чувства поласкана от поканата да участва във "Великолепната шесторка” и смята, че именно хора като нея, трябва да помагат с каквото могат. Аз не мога да помогна с някакви средства, но мога да помогна с това, което правя - да накарам хората да се замислят по този начин, като дам всичко на сцената.