14-годишно момче открадна кола и катастрофира с нея по пътя между разградските села Черешово и Сеслав. Инцидентът станал около 21 ч. снощи. Непълнолетното момче от град Вятово задигнало лек автомобил „Мерцедес 180”, собственост на 25-годишен мъж от Сеслав, подкарал го, но на прав участък изгубил контрол над колата и се блъснал в крайпътно дърво. При произшествието са нанесени значителни материални щети по автомобила.

Тийнейджърът е откаран в Русенската болница с фрактура на дясна подбедрица и комоцио, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за изследване. По случая се води досъдебно производство.

Четирима пияни водачи са засечени по пътищата в Разградско на Гергьовден, съобщи още полицията.

41-годишен мъж карал с 3,54 промила алкохол в кръвта

Полицаите го засекли около 15.20 ч. на околовръстния път в ж.к. „Орел”. Малко по-късно на улица „Хаджи Димитър” е спряна друга кола - 33-годишният шофьор от село Дянково управлявал с 1,83 промила алкохол.

Около 20.30 ч. на бул. „Априлско въстание” е засечен отново пиян водач. 40-годишен мъж от село Желязковец управлявал автомобила си с 1,93 промила алкохол. Тази сутрин по ул. „Бели Лом” е спрян лек автомобил, който бил шофиран от

21-годишен мъж - пиян и без книжка

Пробата с дрегер на неправоспособния водач отчела 1,85 промила алкохол. По всички случаи са образувани незабавни производства, а пияните шофьори са задържани за 24 часа.