Кръстияна Кръстева е само на 16 години, а вече има зад гърба си стотици престижни музикални награди у нас и в чужбина. Младата поп певица трупа опит и печели симпатии на сцената от четири годишна. Дори френския, който изучава в езиковата гимназия, е оплела в ноти.

"Френският език, както всички знаем, е езикът на любовта, а повечето песни и техните сюжети са точно свързани с любовта, с приятелството. Затова наистина мисля, че френският език допринася много за творчеството ми в музиката”, сподели Криси.

Сред последните отличия на Криси е призово място в международния конкурс за поп песен "Берлинска перла 2010”, събрал на една сцена изпълнители от над 20 държави.

Талантливото момиче пази и спомена от участието си в детския конкурс за песен на Евровизия в Кипър. Текстът и музиката на конкурсната песен "Една мечта" Кристияна пише сама. "Тогава наистина почуствах, че съм спечелила любовта на публиката и на хората, които слушат моята музика.”

Криси вярва, че един ден, когато достигне възрастта за същинската Eвровизия, ще представи страната ни достойно. Засега стиска палци на българската изпълнителка. "Поли Генова е една прекрасна млада дама, която съдържа в себе си толкова чар, красота, артистичност. Тя е страхотна певица за мен. Наистина се представи много достойно и й пожелавам много успехи, както и успех на Евровизия."

Честите, но неизбежни забежки в света на музиката, приятелите и преподавателите й приемат без забележки.

"Криси е много добра приятелка, също и много талантлива, помага в трудни моменти и си я обичаме...", каза Дария Савова.

"Крисито е превъзходна, чувствена, усмихната, винаги има някаква красива позитивна идея... Страхотна е!”, каза учителят по музика на Криси - Красимир Узунов.

Кръстияна мечтае за световната сцена. Вече има предложения за съвместна работа с продуценти и композитори от Англия и Америка. Тях обаче мисли да приеме едва, след като завърши средното си образование.