Заради строително монтажни работи в кв. Илиянци от 8 до 20 ч. няма да има вода в района по ул. „Цинерария”, ул. „Петуня”, ул. „Махония”, ул. „Фикус” и ул. „Витошко лале”.

Ако е необходимо работата да продължи повече от 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „Фикус” и ул. „Гергина”.

Отново заради строително монтажни работи в кв. Нови Искър няма да има вода от 9 до 21 ч. по ул. „Искърско дефиле” от ул. „Мимоза” до ул. „Жълтурче”. При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „Искърско дефиле” и ул. „Св. Иван Рилски”.

Във връзка с подмяна на два спирателни крана в кв. Лозенец от 10 до 22 часа днес няма да има вода в района между ул. „Богатица”, бул. „Арсеналски”, бул. „Черни връх”, ул. „Димитър Хаджикоцев” и ул. „Църноок”; бул. „Черни връх” от ул. „Вежен” до бул. „Арсеналски”.

При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на бул. „Арсеналски”” и ул. „Църноок” и на кръстовището на бул. ”Чени връх” и ул. „Димитър Хаджикоцев”.