Обичаш високите скорости и мечтаеш да се качиш на болид от Формула 1? Тогава се включи в конкурса на Johnnie Walker “Спечели обиколката на живота си“. Победителят има уникалният шанс да подкара истински болид от Формула 1 на Vodafone McLaren Mercedes.

Конкурсът се провежда едновременно в 8 страни,

а България ще излъчи двама финалисти. Те ще заминат на 3-дневно изживяване във Великобритания, където ще посетят супер технологичния център на Vodafone McLaren Mercedes и ще се срещнат с пилотите и целия екип на отбора.

Преди да облекат състезателните екипи обаче финалистите от отделните държави ще преминат през медицински изследвания и редица обучения за управление на различни автомобили. По време на престоя си те ще бъдат оценявани за цялостните им умения да шофират и да изпълняват инструкции. Победителят ще бъден обявен на третия ден и ще заеме пилотското място, за да направи обиколката на живота си.

В играта може да участва всеки,

стига да има свидетелство за управление на моторно превозно средство, валидно до края на октомври 2011-а, да не е осъждан или санкциониран за шофиране в нетрезво състояние. Друго специфично изискване (предвид размерите на болида) е теглото на участника да не надвишава 85 кг, височината му да е в диапазона 153-183 см и размерът на обувките му да не е по-голям от 44-и номер.

За да се регистрираш в играта, изпрати празен SMS на номер 19 313 до 26 юни. След това ще получиш въпрос с до 3 възможни отговора, като при изпращане на правилния, регистрацията е завършена. Johnnie Walker е подготвил и много изненади и оригинални награди от Vodafone McLaren Mercedes.

Подробности за играта вижте на страницата на компанията във Фейсбук.