Независимо от възрастта всяка дама има нужда от специална грижа, която да се бори с факторите, влияещи върху баланса на кожата – слънце, вятър, стрес, начин на живот. Много често не обръщаме внимание на защитата и подготовката на кожата за изпитанията, на които я подлагаме, а се фиксираме върху борбата с вече натрупаните вредни влияния.

Тази есен NUXE кани всички дами да обърнат специално внимание на кожата си и да се възползват от промоционалните предложения. Доказан лидер в противостареещата грижа, NUXE отлично знае, че първите стъпки към красива и млада кожа са почистване, ексфолиране, хидратация и грижа за релаксиране на първите бръчки. Особено след лятото кожата има нужда от експертна възстановяваща грижа, която да озари тена и да ни подготви за студените зимни дни.

Серия Crème Fraîche® de Beauté се грижи за хидратацията на кожата, която е основна предпоставка за свежа, здрава и млада кожа. Серията е базирана на арома-лакте концепцията и осигурява 24-часова хидратация във всички нива на епидермиса.

Серия Aroma Perfection® пък представлява незаменима програма за борба с основните несъвършенства на комбинираната и мазна кожа. Почиства кожата в дълбочина, деликатно ексфолира, успокоява и намалява прекомерното омазняване.

Nirvanesque® е новаторски продукт за релаксиране на първите мимически бръчки, който носи наслада за сетивата и ефикасен резултат.

Търсете в аптеките специалните есенни предложения на марката!

За NUXE

NUXE е марка, която вярва в безценната сила на природата и черпи вдъхновение от растенията. Търси ефикасни съставки както в традиционните, така и във все още непознатите растения. Подходът на марката намира и научно потвърждение на своите открития чрез ексклузивните патенти за ефикасност, които притежава (27 до момента).

Всяка формула гарантира дерматологично доказана ефикасност и представлява концентрат от редки растения и ценни растителни активни съставки (мин. 80% от съставките са от естествен произход).